Misija i vizija


Vizija kompanije


Naše društvo vidimo na mestu vodećih ekonomskih pokretača u regionu, koja izgrađuje imidž moderne i inovativne kompanije koja proizvodi šećer vrhunskog kvaliteta i prepoznatljive robne marke sa značajnim udelom u tržištu, čije ime uliva poverenje u kvalitet i bezbednost, a čije poslovanje se razvija po dinamici održivog razvoja pokazujući visok nivo društvene i ekološke odgovornosti, uz pridržavanje savremenih standarda kvaliteta.


Misija kompanije


Misija naše kompanije je proizvodnja šećera i ostalih proizvoda šećerne industrije vrhunskog kvaliteta, prepoznatljivog i visoko pozicioniranog brenda, uz pružanje najboljih usluga našim kupcima i potrošačima. U tom cilju orijentisani smo ka stalnom unapređenju kvaliteta svojih proizvoda i svoga rada.

Kvalitet nije naš cilj, kvalitet je naša usluga kupcima i potrošačima, a najbolje priznanje je njihovo poverenje kao preporuka i dokaz našeg zalaganja i predanosti radu.

Opredelili smo se da svoje poslovanje uskladimo sa najvišim etičkim standardima što nas svrstava u red društveno odgovornih kompanija, koja svoj uspeh gradi na osnovnim načelima društvene odgovornosti i etike, poštujući prava zaposlenih, sigurne zarade i najbolje moguće uslove za rad i očuvanje životne sredine. Postojeće tehnologije optimizujemo sa ciljem minimalnog uticaja na životnu sredinu, prateći učinke svih aspekata životne sredine i podižući svest zaposlenih o njenom očuvanju.